JUKOLA-HAASTEEN JUKOLA-TREENI


Oletko lähdössä Jukolaan tai Venlojen viestiin kenties ensimmäistä kertaa?     Kaipaatko vielä harjoitusta suunnan ottamiseen tai yösuunnistukseen? Haluatko tukea Tampereen tulevaa lasten ja nuorten sairaalaa?
Tule harjoittelemaan Tampereen Makkarajärvelle ja tekemään samalla hyvää joko yksin tai koko suunnistusporukkasi kanssa. Valitse kolmesta vaihtoehdosta sinulle ja ryhmällesi sopivin – tai tulkaa vaikka kaikkiin!Pe 7.6. yösuunnistus karttojen myynti ja lähtö klo 23.30-24, maali sulkeutuu klo 02.00.
La 8.6. päivämatka karttojen myynti ja lähtö klo 11-13, maali sulkeutuu klo 15.30.
Su 9.6. iltamatka karttojen myynti ja lähtö klo 17-18, ei päivystystä maalilla klo 20:n jälkeen.
Ratojen pituudet 4,5 km ja 7 km. Ei emit-leimausta eikä virallista ajanottoa, mutta hyvää harjoitusta!

 

Kartta maksaa 10 €. Koko tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Tampereen uudelle lasten ja nuorten sairaalalle eli Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle Aamulehden Jukola-joukkueiden keräyksen kautta. Kaikki osallistujat saavat lisäksi kokeneiden Kooveen suunnistajien koostaman Viimeistelyt Jukolan viestin viikonloppuun – infopaketin sähköpostitse suorituksensa jälkeen.

Huom! Kartan maksu joko käteisellä tai suoraan pankkitilille paikan päällä puhelimen kautta. Voit myös maksaa etukäteen tilille ja tulostaa mukaan maksukuitin. Verkkomaksun linkki löytyy nettisivulta: https://lahjoitalapsille.fi/jukola/ Valitse kannustettava tai kannusta koko ryhmää – laita silloin viitteeksi Jukolahaaste. Lahjoituksen voit tehdä myös isommalle summalle. J

Lähtö ja pysäköinti: Tampereen Hervannassa Makkarajärvellä, maankaatopaikka Ruskontien ja Hervannantien risteyksen lähellä https://goo.gl/maps/G9QJrw6x47fJXsed9. Makkarajärven kartta antaa viitettä Janne Weckmanin kädenjäljestä alueen vanhoja
karttoja enemmän. Makkarajärven maaston muodot ovat myös läheistä sukua Jukolan alueen muodoille. Mukana suunnistamassa ja talkootöissä on sekä Aamulehden julkkis- ja lukijajoukkueiden jäseniä että Kooveen suunnistajia. Ratamestari Tero Mamia.

Tiedustelut: puh. 0500 621 6525 (Leena Sulonen)

http://www.koovee-suunnistus.fi